Denhil Kunststof Ramen Deuren en Kozijnen

Sun-Shades For Windows Purmerend
Neem vandaag contact op

Geen beoordelingen
Adres
Impuls 63 65 Kaart
Plaats
1446 WC  Route Purmerend
Telefoon
0299 413 103
E-Mail
info@denhil.nl
Website

Informatie

Welkom bij DENHIL Kozijn- en Geveltechniek, dé specialist in mooie kunststof toepassingen voor ramen, deuren, dakkapellen, schuifpuien en andere gevelelementen. DENHIL is sinds 1996 een begrip voor duurzaamheid en kwaliteit. Maar nog belangrijker is onze goede naam in begeleiding en creatief advies. Daarmee garanderen wij dat u verantwoord investeert in uw huis en profiteert van meer wooncomfort. In onze mooie showroom kunnen wij u vele voorbeelden in "live" settings tonen en, onder het genot van een drankje, een indicatieve prijs noemen mits u de maten en, indien mogelijk, foto's van de te vervangen elementen meebrengt. Mocht u daarna verder willen praten, maken we een afspraak bij u thuis om de maten op te nemen en de technische aspecten te bekijken. Daarna kunnen wij u een definitieve prijs offreren. Van idee tot eindproduct staan wij u terzijde. DENHIL is een VKG-keur bedrijf. Dit keurmerk wordt afgegeven aan bedrijven die voldoen aan de hoge kwaliteitseisen zoals vastgesteld door de brancheorganisatie VKG. Het betreft hier eisen op het gebied van productie, montage en service. Voor meer informatie kijk op de website van VKG: www.vkgkozijn.nl. Kiest u voor DENHIL, dan kiest u voor zekerheid. Nu en later! Ons werkgebied is voornamelijk Purmerend, Edam, Volendam, Monnickendam, Broek in Waterland, Warder, Kwadijk, Oosthuizen, Ilpendam, de Rijp, Middenbeemster, Zuidoostbeemster, Landsmeer, Oostzaan, Zaandam. Kortom regio Waterland en de Zaanstreek.

Denhil Kunststof Ramen Deuren en Kozijnen is gevestigd op Impuls 63 65 . Het volgende wordt aangeboden: Sun-Shades For Windows In Purmerend zijn er 1 andere Sun-Shades For Windows. Een overzicht is hier te vinden.

Keywords Bedrijven, Particulieren, Advies, Onderhoud, Reparatie / schadeherstel, Renovatie, Vervangen, Verkoop, Dakkapellen, Dakramen, Deuren, Erkers, Gevelbekleding, Glas, Hang- en sluitwerk, Horren, Kozijnen, Ramen, Schuifpuien, Vensterbanken, Zonwering, Deurkozijnen, Kunststof kozijnen, Raamkozijnen, Draai-kiepraam, Draairaam, Kiepraam, Kunststof raam, Opendraaiend raam, Tuimelraam, Uitzetraam, Valraam, Vast raam, Kunststof vensterbank, Keralit, Geen voorrijkosten, Gratis offerte, Begane grond, Honden toegestaan, Puien, Screenline, Raamdecoratie, Gayko.

Beoordelingen

Deze advertentie is nog niet beoordeeld:

Uw commentaar over Denhil Kunststof Ramen Deuren en Kozijnen

Give stars

Openingstijden

Betalingsmogelijkheden

Cash , Invoice

Categorieën

Sun-Shades For Windows
0299413103 0299-413-103 +31299413103

Kaart Impuls 63 65

Loading map...